tisdag 29 november 2011

Planering är A och O

Inför våren så ska jag se till så att jag har biljett till minst en konsert i månaden. Februari blir det Takida på KB, sen i mars är det dax för Mustasch, även dom på KB och igår bokades då In Flames på Vega i Köpenhamn...ser ut att bli en bra vår ;) Och snart släpps väl banden till Sonisphere?? ;)

måndag 28 november 2011

Till Tomten

Hej Tomten
Jag har lite svårt att välja så det är helt ok att du ha båda paren med dig den 24:e ;)



Dagens tips från coachen

Ok...... om man sover mellan 20,00-22,00 en söndagskväll för man partajde halva lördagsnatten, så är det jävligt svårt att somna sen! Så undvik det för annars får man räkna med att vara uppe halva natten och det är inte ok när man ska jobba nästa dag, man blir liksom så trött då! Bara så ni vet!

söndag 27 november 2011

Tjejmiddagen som blev en fest och utgång




Sandra, Marie och jag skulle ses hos mig för lite party, men vi blev några till ;). Så Sandra fick dansat kasedans :)

Ser ni Roooonies ögon??? Nä jag trodde inte det iheller ;) haha


Mössligan hehehe


Och här har mössorna åkt av och de dansar en hederlig tryckare :)


Sandra o jag....


Marie, Sandra och jag.........


Ronnie, Marie, Sandra och jag.....


Marie lär Johnny hur man skakar rumpa


och så här ser de ut framifrån

Och här är vi på Fagans för där får man lov att komma in med vit sula på sina skor!!

Tack ALLA för en mycket trevlig kväll! <3

torsdag 24 november 2011

Obehagligt!!

Imorse var jag med om något väldigt osvenskt. Satt på bussen på väg till jobb och vi var max 3 personer på denna extralånga buss. Vid nästa hållplats kommer det upp en tjej och sätter sig bredvid MIG! Jag tittar mig omkring för jag hade kanske missat typ 50 pers, men ICKE! Jaja tänkte jag, hon ska säkert gå av nästa hållplats, men FEL där oxå!! Istället börjar hon plocka upp sina läxböcker och tittar på mig precis som hon ville att jag skulle typ hjälpa henne med provläsningen eller nått. Jag markerade snabbt min inställning till detta genom att trycka in mina hörlurar ännu längre in i öronen. Man PRATAR inte på bussen med NÅGON och absolut INTE på MORGONEN! Det var precis lika obehagligt som jag hade föreställt mig....usch!

onsdag 23 november 2011

Udda samtal

Min mobil ringer...
En tjej: Hej jag heter ...., och jag fick ditt nummer av Nettan ( Nettan är en fd kollega till mig).
Jag: Hej..(?)
Tjejen: Ja du känner väl Nettan?
Jag: Jaa...(?)
Tjejen: Och du heter Marlene?
Jag: Jaa...(?)
Tjejen: Jo Nettan sa att du kanske var intresserad av två stycken dvärg-getter?
Jag: Va??
Tjejen: Ja! Stämmer inte det?
Jag: Nää...(?)
Tjejen: Ok, då fick jag väl numret till fel Marlene av henne.....
Jag: Jaa....(?)

Och nu sitter jag här och undrar om jag inte skulle sagt ja istället till dessa två getter....??

måndag 21 november 2011

Fokus!

Såja efter en helg (och vecka) med bara massa gott att äta och dricka så är det dax att ta tag i saker och ting igen, så.....dagens middag består av: Grönfoder :)

Kan inte folk stanna i sina fack??

Asså jag gillar (typ jättemycket) Dead By April. Och jag gillar (typ så pass så när man dricker vin med tjejerna så är jag Carola och Linda Bengtzing) Melodifestivalen, MEN...!! Nu ställer de upp i melodifestivalen!! Och jag vet inte vad jag tycker om detta!! Det känns lite som att jag älskar lakrits och pasta, men inte fan äter jag båda tillsammans!!

Hur gick detta till??

Alltså vill bara klargöra för min kropp att jag var på konsert i lördags, INTE på gymmet och körde ett superhårt pass!! Så den där träningsvärken i magen har kommit fel!!

söndag 20 november 2011

In Flames i Göteborg

Jodå det var snö i Göteborg!! Folk tittade liiite konstigt på oss när vi stod och fotade den lilla snöhögen utanför hotellet.

 Trivium var ett av förbanden. Såg lite av dom men baren lockade mer ;)



Sen var det dax för kvällens huvudattraktion...In Flames!! De körde alla sina hits ;) Så det blev mycket allsång på Scandinavium



Anders bara satt och njöt av hemmapublikens jubel


Såklart hade de pyroteknik, men inte så mycket som de brukar, men inget man saknade i heller.


Trångt på golvet, men härlig stämning.  
 
Julgranen på Liseberg var tänd


Vi bodde på 15:e våningen och hade en fantastisk utsikt över Liseberg




Man blir trött av att vänta på hissen





Har varit en fantastisk helg! Göteborg är en förbannat trevlig stad och sen att In Flames gör årets spelning är toppen!! Detta kommer jag att leva på länge :)

torsdag 17 november 2011

Rufs

Så här rufsig blir man.....


.......när man blir kliad i håret i en timme av mannen :)

onsdag 16 november 2011

Råckenroll

Idag åkte Maiden tröjan på under kavajen på jobb, ser det som lite uppvärmning inför helgen. Och hoppas jag blir riktigt varm för vi åker på lördag och har fortfarande inget hotell bokat......Och ni som undrar varför....så har jag inget bra svar....tummen sitter väl fast nånstans ;)

måndag 14 november 2011

En helg på landet

Var i stugan i helgen, Lennart skulle fortsätta med trädäcket och Peter (och jag) skulle börja riva lilla rummet. Peter rev och jag eldade i tunnan (och lite på gräset oxå tydligen). Mamma och Molly skulle mest bara vara med och va söta.

 Skall inta älgfärsbiffar, mums

 Värmande brasa

 Ljuspynt


Vi invigde även vår....?? Ja just det...vad heter en sån här?? Tips?

 Denna måne var julbelysning, pumpa och spöke! Allt i ett ;)

 Glöggen dricks ute...och vissa letar efter...spöke??

 eehhhh eller månen...

 Homestylingen var så klart i fokus...


och så här fint blev det på kvällen

 Denna installation var dock lite avancerad....

 speciellt när vi la till en mobil som laddas...

fredag 11 november 2011

Ska jag ensam uppfostra hela världen??

Säg att du har en ny frisyr och möter en vän/bekant/kollega. Hur ofta får du då höra "Snyggt! Men jag kan inte ha den färgen/luggen/längden". Eller du har en ny klänning och möter en vän/bekant/kollega och får då höra "Snygg! Men jag passar inte i den färgen/modellen/längden"

Hallå!! Jag skiter i om DU passar i det!! Jag har inte köpt klänningen eller varit hos frissan för DIN skull! För att du ska få lite alternativ på din egen frisyr. Eller klädråd. Är det ett sätt att ge beröm så kan jag säga att det funkar dåligt!! Ibland är det bättre att hålla käften!
och.......... NEJ, jag har inte PMS idag!

tisdag 8 november 2011

Totalt körd i planeten

Alltså, nu är det riktigt, riktigt illa ......denna mat åt jag igår innan träningen....för att sen köra ett hårt pass på gymmet...och när jag kom hem tog jag en proteinshake....Kan ingen hindra mig!!

söndag 6 november 2011

Drömjobb # 2

Nu vet jag vilket jobb jag verkligen vill ha! Jag ger inte upp lastbilschaffis men detta känns mer logiskt: Programledare för Lotto-dragningen på TV!! Den tjejen jobbar 5 minuter på onsdagen och 5 minuter på lördagen!! Hade passat mig perfekt!! 10 minuter/ vecka....vilket drömjobb!! För hur mycket behöver man förbereda sig för att stå där och läsa siffror på färglada bollar liksom?? Och på dragning 2 så är det inte ens hon som läser upp siffrorna!! Oj vilket kanonjobb!

fredag 4 november 2011

Hi americans

Kollade lite statistik på min blogg, och något konstigt har hänt...den 2:e november så hade jag 132 (!) besökare från USA på en timme!! Förra gången det höjdes så mycket på kort tid så var det från Irak....och nu då USA....hmmm. Men som sagt, ALLA som finner min blogg intressant är välkomna :)

What are words

Peter ska fiska i helgen och jag kom då att tänka på ett av de konstigaste ord jag känner till, nämligen "gräsänka". Googlade lite och blev inte mycket klokare......
"Ordet gräsänka är känt redan på 1700-talet, och kommer från det lågtyska graswed(e)we som betyder förförd och övergiven flicka."
För det första, lågtyska?? Är det en tysk som ligger ner eller känner sig låg?? Och sen när fick förförd och övergiven samma betydelse??

torsdag 3 november 2011

(O)nödiga saker

Finns en del att shoppa på nätet och nu har jag hittat den optimala grejen till mig!! Skulle nästan kunna tro att jag har uppfunnit denna ;))

Bag - in - book


Vissa saker kan ju verka som de har en riktig funktion, som dessa silikonlock...ett annat sätt att använda silikon......

Denna har jag fattats i heeela mitt liv!! Har ju så länge velat köra vatten i skottkärran och NU kan jag!! Äntligen!! 

Men denna är ju helt klart bäst!! Ett "skohorn" som skall rädda liv (enligt hemsidan)!!! Så släkt och vänner....här ser ni er julklapp!!! Men meddela mig gärna vilken färg ni vill ha!

onsdag 2 november 2011

Smyg halloween

Man får ju inte sticka ut för mycket på jobb, men idag har jag smugit in en dödskalle under kavajen



och svarta naglar...

Lite Halloweenstämning i alla fall ;))