måndag 31 mars 2014

Drömtydare??

Hade verkligen uppskattat om någon kan hjälpa mig och tyda min senaste dröm, känns väldigt angeläget!! Så här var det: Jag är arg, alltså jättearg på min syster. Hon har solat jättemycket solarium, så hon är helt brun, nästan svart. Och jag skäller på henne för att hon gjort så mot sig själv. Helt plötsligt har hon en hatt på sig, ni vet en sån där slokande hatt, blå är den. Och jag är så arg så jag knappt kan hitta orden. Då skriker jag till henne: du e så...sååå....sååååå himla hattifnatt!!! 
Sen minns jag inte mer.....

Så, nu kan någon vara snäll och tyda denna drömmen till mig! 

tisdag 25 mars 2014

Sorry

Jag är kass på att skriva på min blogg, jag vet! Jag ber om ursäkt men lovar ingen bättring ;)
Iaf så har jag så mycket att berätta och skriva om så då börjar jag....

Idag är det våffeldagen......


Sååå gott........mmmmums.......ljuvligt....................
Ehhh var vad det nu jag skulle skriva....???? Ehhhhh....hmmmmm..... Joooo just det!!! Idag är det våffeldagen!!!



söndag 16 mars 2014

Födelsedag

Fyllde ju år i fredags och hade en toppen dag! Fick blommor och skönsång av mina härliga kollegor :)! Av familjen fick jag jackor, scarfs, väska och armband :)! Jättefina saker! Fick dessutom god middag och dessert. Även skönsång från goaste ungarna som finns!! Helt underbart <3




lördag 8 mars 2014

Jag vill visst ha ett grattis

Internationella kvinnodagen idag, och jag läser på flera medier att man ska inte gratulera kvinnor på denna dagen! För varför skulle det va bra och vara kvinna liksom? Vi blir våldtagna, utnyttjade, dåligt avlönade och nedtryckta, det är väl inget att gratulera till?! Och det håller jag med om MEN jag vill nog ändå ha ett grattis! Grattis att vi kvinnor väldigt sällan blir massmördare eller misshandlare! Grattis att vi kvinnor får bära och föda barn! Det finns mycket bra med att vara kvinna! 
Årets kvinna enligt en kvällstidning är Charlotte Kalla. Hennes prestationer jämförs mot mäns prestationer. Hon står på bilden och spänner sina muskler....precis som en man skulle gjort, om han blev vald till Sveriges starkaste man! Inte årets man.....
Men jag kan ha fel! Jag är ju "bara" kvinna


torsdag 6 mars 2014

Inspirerad

Såg på min systers blogg att hon hade lagt ut recept på fiskgryta/soppa, och det såg så mumsigt ut så idag får ni min variant :)
Fräs Morötter, purjolök, fänkål och saffran. Krydda. På med vatten och buljong. Låt puttra. I med torsk och lax och en skvätt grädde. Smaksätt med dill (inte syrrans favorit) och krydda. Kok potatis och ha till. Obs!! Ätes i djup tallrik så man får mycket spad ;)


måndag 3 mars 2014

Bästa kanalen ever

Upptäckte härom kvällen att Com Hem börjat visa TLC.....helt underbart!! De har serier som tex "En man och hans fruar" som handlar om ja...just det!! En man som har 4 fruar!! Helt fantastisk TV juuu! Han berättar hur jobbigt det är att åka mellan sina fruar, hur han aldrig vet var han har sina saker. Och fruarna berättar hur jobbigt de tycker det är att han inte finns hos dom hela tiden. Nooo shit Sherlock!!! Hahaha

De visar även "Sex that sent me to the ER" men det går mitt i natten så jag har inte lyckats se det än, men det kommer!!! 

Helt underbart att se dessa Amerikanska program iaf, totalt meningslöst tidsfördriv :)!!