söndag 30 november 2014

Rastlös

Rastlös Marlene = mat och bak! Och så även idag. Så idag blev det kålpudding, köttbullar, kanelkakor och lussebullar fyllda med mandelmassa och vit choklad! 




Så nu är jag inte rastlös längre, bara helt slut!! 




onsdag 26 november 2014

Syskonkärlek




Idag åker Emma till NY! Så kul för henne!! Men....dessa två ska vara utan varandra.....i 6 dagar.....det har aldrig hänt innan! 
#syskonkärlek #tvillingar 




tisdag 18 november 2014

Nya naglar

Byggt naglar för första gången! Har alltid gillat den naturliga looken mer, men eftersom mina naglar bara flisat sig och blivit mjuka som gummi sista tiden så fick det bli byggnaglar nu. 
Och det känns helt okej faktiskt :)


lördag 15 november 2014

Höstmys i stugan

Man kan aldrig få för mycket ljuslyktor, speciellt inte i detta höstmörker vi har nu. 
Men man kan ju inte bara tänka på sig själv, så nu har vi äntligen fått tummarna loss och köpt ett fågelbord/hus. Så nu kan alla pippiarna komma hit och äta!! Den har varit uppe i flera timmar nu, men inte en enda fågel har setts till.... :(


torsdag 13 november 2014

Man kan väl ändra sig

Har aldrig gillat Robert Wells. Tycker inte om hans musik och har alltid tyckt att han borde klippa sig och skaffa ett riktigt jobb. Ja jag vet jag är dryg, men är man kändis så har jag och alla andra rätt att ha åsikter om dom ;)
Men nu gillar jag honom! Jättegillar!!! Han åkte hem till den funktionshindrade killen som blev utkastad från hans konsert och spelade i hans vardagsrum!! Det gillar jag!



Men jag tycker fortfarande han borde klippa sig.......

söndag 9 november 2014

Händelserik helg

I lördags var det dags för den efterlängtade 80-tals festen hos Jennie och Peter! Och det var en underbart rolig kväll. Alla gäster hade gått all in i utklädnad! 



Så även vi, Pamela och Bobby!! Det var ett färgglatt årtionde, man kan sakna dessa färgglada kläder!! 

Värdparet bjöd på kassler med ananas, helt klart en riktig 80-tals festmiddag, och den funkade hur bra som helst så här 2014. 


Efterrätten bestod av päron med after eight, en riktig höjdare! 

Det tävlades oxå såklart. Och det blev tajt, men ett lag vann, eller ja de fuskade till sig segern, men jag är inte bitter!! 


Sen dansades det och tjoades hela kvällen och halva natten! Fantastiskt kul :)!! 

På söndagen bjöd Sandra på kalas, den fina familjen är hemma just nu. 






Så härligt och träffa dom!! 

lördag 8 november 2014

Fredagsmys

Att jag aldrig lär mig, jag ska inte handla mat när jag är hungrig!! Chips, dippa, jordnötsbågar, choklad, julmust och godis.....allt på en gång!! Dessutom hade Emma bakat....3(!) olika sorters kakor!!! Så det trycktes i huvet, och när klockan var halv tio så gick vi och la oss....


Hant prova ett glas av detta goda vin. Ekologiskt och smakrikt!! Ett gott vin till mat, inte ett mingelvin. Kostar 89 kr och är från Chile. 



torsdag 6 november 2014

Bio

Sist jag var på bio var för typ 3-4 år sedan så idag var det läge och upprepa detta. Men inte samma film då asså....tyvärr!! Vi såg Gone girl, och alla hade sagt att den skulle vara riktigt läskig....ehhhhh....det enda den var var lång.....jättelång!!! Läskig?? Nääää inte enligt mig. Efter 2 timmar säger kvinnan bredvid oss "amen den tar ju aldrig slut" och reser sig upp och går!! Hahahaha 
Mitt betyg blir följande: 1 tumme ner 👎

måndag 3 november 2014

Äntligen

Efter allt för lång väntan så var det äntligen dags för In Flames!! På Vega, i Köpenhamn och vi hittade bättre än busschauffören som glömde säga till oss när vi skulle av. Men vi kom fram och hittade även lite mat och dryck innan. 




Tur det låg på andra sidan gatan så vi slapp gå så långt ;)

Vi tog sikte på balkongen och det blev hur bra som helst! Där uppe kunde vi stå lugnt och tryggt och slapp Wall of death, crowd surfing och andra övningar som publiken ägnade sig åt. All cred till de 4 vakter som stod längst fram och tog emot alla typ 300 pers som dök upp ovanpå publikhavet!! 




På balkongen stod alla lugnt och fint, men trots detta så rann svetten av en, med alla lampor och spottar där uppe + att värme stiger ju uppåt, om ni nu inte visste det. 

Man hör ju en hel del när man står så nära varandra, och kvällens bästa var svensk kille, typ 17 år. Han tar tag om sin kompis axlar, skakar honom och vrålar "shiiiiit, snart ska jag få se dom live för första gången i hela mitt liv!!!! Fattar duuuuuu?!?!?? Shiiiiiiiit ser du??? Spotlighten snurrar av sig själv!!!! Shiiiiit vad cooooolt"!!!!! Hahahaha underbart :) 
När In Flames var klara med sin konsert så tror jag dock inte det blev hans bästa upplevelse från kvällen ;)