måndag 3 november 2014

Äntligen

Efter allt för lång väntan så var det äntligen dags för In Flames!! På Vega, i Köpenhamn och vi hittade bättre än busschauffören som glömde säga till oss när vi skulle av. Men vi kom fram och hittade även lite mat och dryck innan. 
Tur det låg på andra sidan gatan så vi slapp gå så långt ;)

Vi tog sikte på balkongen och det blev hur bra som helst! Där uppe kunde vi stå lugnt och tryggt och slapp Wall of death, crowd surfing och andra övningar som publiken ägnade sig åt. All cred till de 4 vakter som stod längst fram och tog emot alla typ 300 pers som dök upp ovanpå publikhavet!! 
På balkongen stod alla lugnt och fint, men trots detta så rann svetten av en, med alla lampor och spottar där uppe + att värme stiger ju uppåt, om ni nu inte visste det. 

Man hör ju en hel del när man står så nära varandra, och kvällens bästa var svensk kille, typ 17 år. Han tar tag om sin kompis axlar, skakar honom och vrålar "shiiiiit, snart ska jag få se dom live för första gången i hela mitt liv!!!! Fattar duuuuuu?!?!?? Shiiiiiiiit ser du??? Spotlighten snurrar av sig själv!!!! Shiiiiit vad cooooolt"!!!!! Hahahaha underbart :) 
När In Flames var klara med sin konsert så tror jag dock inte det blev hans bästa upplevelse från kvällen ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar