tisdag 23 november 2010

En massa snickare


Igår var Peter och jag i stugan och träffade 2 snickare, en rörläggare och en elektriker. Att få allt klart nu kräver sin kompetens ;)

Men vi är överens med dom så toaletten isoleras, reglas, värmeslingor i golvet, varmvattenberedare upp på väggen, kaklas, ny vask, ny toastol, ventil ut, "spottar" i taket, fixade avlopp och dusch.

Köket monteras klart, "spottar" i tak och under köksskåp, kaklas, eluttag sätts upp.

Eluttag sätts i sovrum och hall. Telefonjack sätts upp.

Ja det blir säkert hur bra som helst, och fort går det. Innan jul tror de att de blir klara.....oj vad spännande!! Jag glömde ta foto på toaletten, eller rättare sagt det utrymmet som skall bli badrum. Men tänk er ett svart hål, så ser det ut nu..

Roligast var att den "lilla pågen" (snickaren som har huvudansvaret för bygget) som Peter sa att han var max 19-20 år efter att ha träffat honom förra helgen, är en kille som är typ i 35-års åldern. Är detta inte ett tecken på att Peter är gammal?? Sen tar den "lilla pågen" och bär in toalettstolen själv i huset och Peter ser mycket förvånad ut då den är "astung" och han knappt klarade av att få in den i bilen....hihi....men min Peter har muskler som syns ;))

2 kommentarer:

  1. Och jag bliv ung lilla pågen i 35-års åldern.
    Då måste jag ju vara den lilla tösen i 35-års åldern för Peter då.

    SvaraRadera
  2. HAHAHAHA, alltid i philips ålder...

    SvaraRadera