lördag 18 september 2010

SM-GULD!!

Idag bar det av till Göteborg för att heja fram Malmös damlag, klarade de bara att spela lika eller vinst så var guldet säkrat trots att det är 3 matcher kvar, så då är det klart att min syster och jag hänger på ;) Bussresa och inträde bjöds det på men kepsen köpte jag faktiskt dagen till ära.

När vi väl kom fram efter en mycket speciell bussresa med Lars-Ove och hela hans liv, samt att dörren ville blåsa upp hela tiden (!) så sken solen!

Det blev 1-1 så då var guldet Malmös!!!!

Laget verkade väldigt glada över att tre bussar hade åkt dit för att stötta dom, och festandet kändes som på hemmaplan.


MEN allt har ju ett pris så även denna dag! Jag säger bara; min syster ;)!!!! När det delas ut baguetter på bussen så får hon ingen servett, då "rättar" hon till gardinen och passar samtidigt på att torka fingrarna på den!!! På hemresan gör vi ett toastopp och när vi går på bussen och precis satt oss, så ser hon en geting på fönstret (!) PANIK! En liten kille försöker slå den och tror att han lyckats men efter en minut dyker den upp igen, precis bredvid Annette (PANIK x 2)! Jag får tag i en tidning och trycker den mot rutan, då börjar Annette att trycka och dra händerna över hela tidningen, samtidigt håller hon på att äta banan. Hon kladdar banan på mina händer, eftersom jag redan står och trycker, men hon måste liksom bara hjälpa till att döda den ännu mer! Efter detta så skall bussen köra och chauffören frågar om alla är med, då svara min syster, "kanske inte min ryggsäck"! För i getingmördandet så har hon blivit av med den! Trots att jag säger till henne TVÅ gånger att resa på sig så vi kan leta efter den så gör hon inte det, istället fortsätter hon äta chips! Finalen är när hon precis 1 minut innan vi är framme på Malmö IP spiller ut en ramlösa över hela byxan!
Så nu är jag helt slut :))

3 kommentarer:

  1. HAHAHAHAHAHA! bra jobbat annette ;)

    SvaraRadera
  2. Julia:- Det konstiga är att jag inte behöver jobba, det bara händer :)

    SvaraRadera