söndag 5 september 2010

underbara helg

Detta inlägg får du börja läsa nerifrån för jag har lagt in bilderna i fel ordning...trött jag blir!!

Ja paddan håller fortfarande på....igår kväll slutade vårt modem att fungera, så nu fungerar inte vår telefon. Vi kan bara ha en dator kopplad till nätet åt gången. Så visst är han påhittig, den lilla "#¤%&^*)=/"&!!!!

Efter middgastips från min syster så blev det tacopizzor som blev mycket uppskattade!!

Under uppvärmningen underhöll Eric Saade på ena kortsidan. Klubben firar 40 års jubileum och det var därför han var där. LdB vann med 3-0 ;))
Men det skedde en hemsk olycka, en spelare i Sunnanå snubblade till i en jakt på bollen och flög med huvudet in i en stålbalk vid reklamskyltarna. Riktigt otäckt var det, och hon blev hämtad med ambulans. Men efter en stund ropade speakern att det "bara" var ett köttsår i pannan som fick sys med 15 stygn. Undra om paddan var inblandad i detta..?

På söndagen var det dax för damfotboll, LdB mot Sunnanå på Malmö IP. Kanon fint väder och ganska mycket folk faktiskt.

Det blev lite dramatik oxå, eller en dam blev lite för mycket på lyset och vill inte åka hem så de ringde en speciell transport till henne.

Bodil va glad :)

Madda var helt klart yngst av publiken, men det hindrade inte henne från att skaka loss till Berggrenssons.

Sen på kvällen så var det 60-tals kväll på Trölls. Så Bodil, Madda och jag åkte dit, eller vi blev körda av förkylda chauffören Janni. Där fanns oxå god öl.

Igår var jag på Jägers, det var stor travhelg där för Derbyt avgörs idag (söndag). Så jag träffade Bodil och vi satt och njöt i solen med öl och lite god mat. Ett spel blev det men ingen vinst, det såg paddan till.

1 kommentar:

  1. En fullspäckad helg, trevligt!! Kul att middagstipset blev uppskattat :)

    SvaraRadera