måndag 23 januari 2012

Asså nu bara måste jag.....

......komma ut på bloggen igen för nu tror jag att hela världen är totalt upp & ner. Och det är dax för mig att styra upp det lite!! Ok??
Nr 1: Ljugholt har avgått!! Säger bara "Tack för kaffet" på den! Verkligen på tiden, men jag tillhör inte den som skyller på medierna, näää ser du, man får stå för sin egna misstag, och det var faktiskt Juholt som begick dom, INTE media!
Nr 2: "Så skall det låta" sänds på SÖNDAGAR!?? Och vem f..n har bestämt det?? Utan att fråga mig?? Hur konstigt som helst att sitta där i soffan en söndag och titta på detta så annars roliga, underhållande, musikaliska program!? Att det inte alls var lika kul igår beror på att det var söndag och INTE på att man inte hade ett glas rödvin framför sig (och en halv flaska innanför västen) som man hade haft om det var fredag!!
Nr 3: Det är kallt!! Typ minusgrader!! Och det händer att det snöar, eller regnar, eller haglar OCH blåser...INTE OK!
Nr 4: Herrarnas insats i Handbolls EM......behöver jag ens nämna vilket fiasko de gör!? Tappar 11 måls ledning till lika!! Och på presskonferensen sitter tränarna och säger "ja jo vi skulle kanske bytt ut vissa spelare" Men tjena!! Kanske??!! Byt ut hela laget!!

Så!! Nu känns det MYCKET bättre! :)

2 kommentarer:

  1. Go sister!! Håller med i alla 4 punkterna!

    SvaraRadera
  2. Känns som ketchup effekten. Inte bra att vara för tyst för länge. Få ut skiten direkt, men håller med. Fint hotell.

    SvaraRadera