tisdag 21 februari 2012

men tack för denna natt!

Vill rikta ett stort tack till hela min familj för denna skitnatt! Nja förresten Julia slipper en känga idag, hon är den enda som vet hur man skall bete sig i vårt hem efter 22.30. De andra borde gå kurs hos henne.
Peter och jag lägger oss vid så där 23 tiden och ingen av ungdomarna är hemma. 5 minuter efter så kommer tjejerna och Emma sticker in huvudet och meddelar att hon skall med Hassan och Fanny och spela kort på Nydala (?). Sen blir det tyst där hemma och jag somnar. Ända till 02.10 då jag vaknar till av att mannen hålla på att svälja sin egen (eller möjligtvis en flodhästs) tunga! JÖSSES! När jag ändå ligger där och sparkar/slår/knuffar på honom så tycker jag att jag inte har hört att någon kommit hem. Så jag traskar upp och NEJ, tomma sängar! Skickar iväg sms till sonen som svarar "jag börjar 1 imorgon".......och Emma svarar att hon kommer, vilket dröjer en halvtimme!! Under tiden är jag vaken och försöker trycka in öronpropparna så långt in i öronen jag bara kan för att slippa höra mannen när han kvävs. När sen Emma kommer så skall det värmas mat som äts i vardagsrummet, och där står en skål med rostad majs!! Dessa börjar hon tugga på så det låter i hela huset!! Såååå tack för denna natten!! Verkligen!

3 kommentarer:

  1. GRrrr .... låt dom läsa på om ordet hänsyn ;)

    SvaraRadera
  2. Dålig stil av Peter. Jag menar, ska han tvunget kvävas kan han väl i alla fall göra det tyst?

    SvaraRadera
  3. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahhahahahahhahahahahahahahaaaaaaaaaahahahaaaaahaahahahahahahahahhahahahaah!!!!!!

    SvaraRadera