torsdag 18 oktober 2012

Åsikter

Har samlat mina åsikter under ett tag, så nu är det läge att släppa ut lite....

För det första, Camilla Henemark!!?? Kan jag få slippa se denna tragiska människa i alla tidningar och TV-program?? Hon släpper en bok där hon namnger kändisar hon har haft sex med....Jomentack för den informationen!! Det vet väl alla redan, att alla hade sex med alla på den tiden hon var C-kändis (eller var det D-kändis kanske??) i Sverige, whats new?? Också tycker jag det är kasst av svenska journalister att utnyttja denna trasiga mano-depressiva människa för de tror att folk tycker detta är kul att titta på. Nää fy!!

Och när vi ändå är inne på människor med psykisk diagnos så måste jag ju nämna Gunilla Persson....alltså HJÄLP!! Hur farlig kan man vara egentligen?!?! Och ändå få gå lös bland folk?!?! Jag är riktigt, alltså riktigt rädd för henne!!

Också tillsist lite sport....Sverige spelade 4-4 borta mot Tyskland i veckan!! Detta kallas nu "Bragden i Berlin"....men om det hade varit så att Sverige ledde med 4 mål och Tyskland utjämnade på oss istället, vad hade vi då kallat det? "Bortamissen i Berlin"?? Eller om det hade varit så att lagen följdes åt med sina mål, tex. 1-1, sen 2-1, sen 2-2, sen 2-3....osv.....vad kallas det?? "Blundern i Berlin"?? Jag tycker det är bra att vi värderar vägen till resultatet, absolut, men i slutändan så är det bara ett resultat....4-4.

Så....det var allt för denna gång :)

1 kommentar:

  1. Håller med dig lämna Camilla ifred, ren utnyttjning av en sjuk person. När det gäller Gunilla så framstår tom Anna Anka som "snäll". Hon är riktigt ruskig. Ann-Louis

    SvaraRadera