onsdag 13 april 2011

Testat och godkänt

Igår var det dax att tillaga första maträtten från Tasteline, Havets Wallenbergare. Kolja mixades med ägg, grädde, persilja, citron och kryddor. Sen vändes dom i ströbröd och stektes. Till detta potatisstomp (potatismos som är lite "ruff") gröna ärtor, tomater och citron. Betyg från alla ungdomarna blev 10 p!! Så här tomt blev det när vi hade ätit upp.....bara lite ärtor kvar (som är Julias!!)

Det är kul att laga mat som uppskattas, och dessa fiskburgare lär göras igen!

2 kommentarer:

  1. Ta 400 gram fisk (kolja), lägg i en matberedare med 1 ägg, 1,5 dl vispgrädde, halv kruka persilja, halv pressad citron, salt och peppar. Mixa tills det blir en lite fastare konstistens. Forma och vänd dom i ströbröd (lite kladdigt är det). Stek dom runt om på järnet och sedan kör dom färdigt i ugnen på 175 grader, ca 15-20 minuter. Mums :)

    SvaraRadera