tisdag 18 oktober 2011

Olika arter?

Igår när jag var på gymmet så gjorde jag vissa observationer, som jag gärna delar med mig till er, så här får ni dom!
Om vi börjar med tjejerna, även om det inte är många tjejer som tränar där, men alla har samma ansiktsuttryck! Under hela träningspasset! De kommer in på gymmet, tittar lite förvirrat sig omkring för att kolla in vilka som är där, fyller på sin vattenflaska och passar samtidigt på att kolla i spegeln på....ANDRA. Går till första bästa maskin och nästan kastar sig över den som den ger trygghet. Och under hela tiden de är där upp på gymmet så ser de ut som fågelholkar! Ni vet så där med gapande mun, precis som om de precis sett en elefant gå igenom rummet. När de, mot förmodan hälsar på någon så nickar de lätt, viker bort blicken och har munnen öppen! Tjejerna sitter/ligger kvar på sina maskiner mellan sina rep, allt för att inte synas.  


Då går vi över till neandertalarna, killarna då alltså. De hörs redan i korridoren in till gymet. Skulle någon missa att de har gjort sin entré så stannar de precis innanför dörren och vinkar med sin proteindrink. De tittar i alla speglar som finns, men så klart på sig själv!! Efter varje körd rep så studsar de omkring och stånkar och stönar, så skulle man ha missat dom innan så vet man att nu är dom på plats. De ser ut som de skulle kunna riva hela stället med bara blicken. Och när de hälsar på varandra så är det ryggdunkar och konstiga stötande ljud som utbyts mellan dom.


Tilläggas skall dock göras, att detta är det enda gymet som jag kan referera till, hur det ser ut på andra ställen lämnar jag till er att observera. Om ni nu inte går på gymmet för att träna istället för att kolla in folk ;)

3 kommentarer:

 1. Haha .... precis som jag trodde det skulle vara på sådana där ställen ;)

  SvaraRadera
 2. jag skulle bara säga att du är världens
  bästa fru

  SvaraRadera
 3. På mitt gym är den tydligaste skillnaden att tjejerna typ snackar till 75% och tränar till 25%, medans hos killarna är det tvärtom. Undantaget är fredag eftermiddag, då är det bland tjejerna minst 90% snack. Om vad de ska ha på sig på kvällen, hur mycket de ska dricka (för nu har de ju tränat så mycket (????) att de kan unna sig) och vilka killar de ska stöta på.

  Jag själv passar ju såklart inte in där alls ;)

  SvaraRadera