fredag 9 juli 2010

Allsång

Igår var det sista allsången med Berggrensson i Pildammarna. Så jag, Peter och Malin tog oss dit. Men somvanligt när jag och Malin skall gå på allsång så regnar det, och den traditionen höll vi på i år med. Lite märkligt det där, men det är för att malin cyklar, så allt är hennes fel ;) Men när väl sången började så sken faktiskt solen igen.

Percy Nilsson var hemlig gäst, och fick leda allsång för första gången i sitt liv.


Mycket folk som vanligt så det fick bli sittplats på kullarna för oss.Fika måste man ha med sig, det är ju många timmar man sitter där så man blir både hungrig och törstig.
Ikväll är det semesterkänsla på riktigt, för nu skall vi vara lediga i 4 veckor. Längtar så efter att få lite andrum och ta dagen som den kommer. Igår kväll stod jag och strök en tröja till Philip, och fixade fiskpinnar och pommes till alla tre när klockan var 23.30, och det gör jag så gärna, men eftersom jag skall jobba nästa dag så är man lite slut efter så sena kvällar. Kvällen innan skulle en tröja tvättas för hand vid ungefär samma tid, för det är ju då ungdommarna lever som mest, det är då de kommer på att det finns en morgondag. Medans vi vuxna gärna planerar morgondagen innan dagen ens har startat. Men denna semester skall jag försöka leva lite som en tonåring ;) sena kvällar, mycket umgänge och ta dagen och nästa dag som den kommer.

2 kommentarer:

  1. Du har dubbla jobb .... du får delegera ut uppgifter.

    SvaraRadera
  2. hahaha jo men när det kommer till matlagning så gör jag helst det själv, du vet...ingen kan så bra som jag!!

    SvaraRadera