fredag 6 maj 2011

status Q

Jag saknar att skriva på bloggen, men hur kul är det för er att bara läsa om vilka serier jag sett på TV idag?! Men nu kunde jag inte hålla mig längre. Jag har fått tid till MR, skall dit på torsdag i nästa vecka, så det gick ju ganska snabbt ändå. På onsdagen skall jag till IMC och träffa en sjukgymnast. Så då händer det lite i alla fall. Det värsta är och som jag fasar för redan nu är att jag måste sitta i bilen för att ta mig till dessa ställen, aj aj aj det gör så förbannat ont.
Annars så händer det som sagt inte mycket här. Jag försöker att hålla lite rutiner om dagarna, men det får hela tiden anpassas efter hur smärtstillad jag är. Jag går ut en liten runda varje dag och bara det är en ansträngning. Jag klär på mig varje dag, även om det bara är att byta från pyjamasen till mysdress, så känns det bättre faktiskt. Det är tur att man mår så pass dåligt som man gör, annars hade man blivit knäpp av att bara ligga där i sängen. Men nu kan jag inget annat och då står man liksom ut.


Frukost

2 kommentarer:

  1. Skönt att du fått tider!! Kan du inte ligga i baksätet? Tänker på dig! Kramar

    SvaraRadera
  2. Det ser ut som en spännande frukost...

    Jag förstår vad du menar med att det är tur att då mår såpass dåligt. Att liksom kanske kunna men ändå inte riktigt orka är pest, bättre då att vara chanslös. På nåt konstigt sätt.

    Krya på dig kompis! Och vill du ha besök nån dag nästa vecka, jag jobbar ju fortfarande bara halvtid, så hojta! Jag kommer med en klase vindruvor eller nåt :)

    SvaraRadera