onsdag 1 juni 2011

Shopping

Tur att nätet alltid har öppet för alla, så man kan få utlopp för lite shopping även om man inte kommer till någon affär. Jag brukar ifs göra de flesta av mina inköp på nätet för jag tycker man kan titta i lugn och ro. Man kan alltid skicka tillbaka om det inte är något som man är nöjd med. Jag tycker att utbudet ofta oxå är större i butikernas online-shoppar, för ofta ute i butiken så är ens storlek ofta slut och expediterna bemödar sig inte att titta på lagret om de har den. Skärpet här ovan är redan en favorit för mig! Man knäpper det i ryggen och jag tyckte det var skitsnyggt. Markerar midjan (jo det finns en midja när jag drar in magen) och är samtidigt en tuff accessoar i skinn från HM.

Klänningen är fynd från HM för 49 kronor. Har inför denna sommaren köpt 7 klänningar, upptäckte jag, något som är lite ovant för mig. Men vi får hoppas att solen skiner ofta och mycket så jag hinner använda alla mina klänningar ;)

Skor är ju annars något som jag mycket väl kunde ha inhandlat 7 par, men med tanke på min rygg så får det bli den bekväma linjen i år...dessa var sköna och luftiga, så de kan väl passa på mina promenader. Från Ellos.

Men dessa sandaler var så billiga och söta så jag kunde inte låta bli. Och faktiskt så satt de väldigt bra på foten och den lilla kilklacken gjorde dom stabila, så de kan funka ;). 99 kr från La Redoute

Lite armband och halsband i brunt tyckte jag var somrigt, passar till skärpet. Från HM.

2 kommentarer:

  1. Alla sätt att pigga upp sig själv är bra utom de dåliga :-)

    SvaraRadera